banner2779
banner2752
banner2750

Yılmaz Sönmez Körfez Meclisine Aday


Bu başvurulardan biri de Körfez İlçenin tanınmış ve sevilen simalarında olan Müteahhit işadamı Yılmaz Sönmez.

Körfez İlçenin saygın işadamlarından olan Yılmaz Sönmez ilçede müteahhitlik yapıyor. Sönmez aynı zamanda Körfez Taşköprülüler Derneğinde yönetim kurulu üyesi.

İlçe binasında komisyon başkanı Ramazan Tuna’ya dosyasını teslim eden Yılmaz, günün anısına bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başvuru sırasında kısa da bir konuşma yapan Sönmez’’ Öncelikle dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi ve hayranlığımdan ötürü aday adayı oldum. Ülkemiz istikrarlı bir şekilde ilerliyor. İstikrarın devamına katkıda bulunmak ve İlçeme hizmet etmek amacıyla bende başvuruda bulundum. Yeni Türkiye yönetiminde görev almak ve Ülkeme fayda sağlamak amacıyla aday adayı oldum. Bu dava yolunda aday olayım olmayayım hiçbir zaman desteğimi eksik etmeyeceğimi beyan ederim. Ben aday gösterilmesem dahi teşklşatımla beraber aday olan arkadaşlarımla beraber kol kola omuz omuza canla başla çalışacağım. Diğer aday olan arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Rabbim hakkımızda hayırlısıysa nasip etsin dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
El oğlu 5 yıl önce

Genç arkadaşların devlet yönetimine "Boşver yahu"dememeleri takdire şayan bir durum.inşAllah uygun sıralama ile görev verilir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751