banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

YILMAZ’IN İLK ZİYARETİ DOĞAN’A
KAZANAN MİLLETİMİZ OLDU

 

Ziyarette konuşan Mehmet Akif Yılmaz” 1 Kasım seçimleri İzmit’imize, Kocaeli’mize, ülkemize hayırlı olsun. Güzel bir neticeyle hem İzmit’imizde, hem Kocaeli’mizde rabbim milletimizin yüzünü güldürdü. Kazanan milletimiz oldu. Mazbatamızı aldıktan sonra ilk ziyaretimi başkanımıza gerçekleştiriyorum. Kendisi gerçekten, tecrübesiyle, hizmetleriyle İzmit’imizde tarihi rekor oyun alınmasında büyük emeği ve katkıları oldu. CHP bu seçimde ilk defa İzmit’te oy düşüşü yaşadı. AK Parti’mizin hem yerel hem de genel hizmetleri bu dönemde yeni güçle, yeni aşkla, ilk gün ki aşkla yeniden başlayacak” dedi.

 

AK PARTİYE OY VERMEYENLERİN BİLE YÜZÜ GÜLDÜ

 

Başkan Doğan da Yılmaz’ı tebrik ederek” milletvekilimize nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti’ye oy vermeyenlerin bile yüzünü güldüren bir sonuç oldu. Ülkeyi gerçekten seven, iyiliğini isteyenler, ülkemizin bu tablosundan memnundur. Türkiye’deki bu hepimizi mutlu eden sonuç, Kocaeli’nde de,  İzmit’te de gerçekleştirildi ve tarihi bir oy alındı. Elde edilen başarı, milletimize hizmeti getiren, Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz sayesindedir. Bizler de yereldeki görevimizi iyi yapıyoruz. Ankara iyi olmazsa, bu zincir iyi kurulmazsa bunlar yapılamaz. Teşkilatımızın da emeği büyük  Her tarafta işler iyi bir noktadaydı. Vatandaşımız da bunun puanını sandıkta gösterdi. Milletvekili adaylarımız halkın vekili olma yolunda güzel çalışmalar yaptılar. Ülkemizin önü açıldı, milletimizin yüzü güldü ve yarınlara güzel bakıyoruz. İzmit’te iki kişiden birinden fazlası AK Parti’ye oy verdi. İzmit AK Parti yönetimlerini sevdi ve destekledi. Bize düşen,  İzmit’te daha da çok hizmet etmek. Vatandaşımız yaptığı tercih ile hizmeti daha da hak etti ve sorumluluğumuz daha da arttı. Ankara’da güzel bir ekibimiz var. İsteriz ki Kocaeli’nde iki bakanımız olsun. Bunların olmaması için bir neden yok. Tüm milletvekillerimizin bu kapasitede olduğuna inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826