Yılsonu konseri
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar gitar ve keman öğrencileri Leyla Atakan Kültür Merkezi’ndeki konseriyle dinleyicilerden tam not aldı. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede öğrenciler bir yıllık eğitimlerinin karşılığını sergilediler.

 

KULAKLARIN PASINI SİLDİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde eğitim alan gitar ve keman öğrencilerinin yılsonu konserine yoğun ilgi vardı. Konserde konservatuvar eğitmenleri Sena Özbinar ve Gökhan Tapcı’nın öğrencileri birbirinden güzel eserler seslendirirken eğitmenlerde bir eser seslendirerek konsere renk kattı. Konsere gelenleri müziği dünyasında yolculuğa çıkaran Konservatuvar öğrencileri dinleyicilerin kulaklarının pasını sildi.

 

İÇİMİZDEKİ UKTEDİR; ENSTRÜMAN ÇALMAK

İlk yılsonu öğrenci konserine katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal eğitimin önemini vurgulayarak “Hepimiz çocuklarımızı izledik. Eminim hepimizin gençliğinden kalan bir nuktedir; bir enstrüman çalmak. Bende bu yaştan sonra bağlama çalmayı öğreniyorum. Bizim zamanımızda olmayan imkânlar çocuklarımızın elinde var. Onlarda bu imkânları çok iyi değerlendirmişler. Öğrencilerimize çok büyük emek veren eğitmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Yeşildal, eğitmenlere emeklerinden dolayı çiçek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817