banner2779
banner2752
banner2750

YİNE HAYATA BAĞLADILAR
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, Bağırganlı, Seyrek, Sarısu, Kumcağız, Cebeci ile Karamürsel Altınkemer ve Darıca Bayramoğlu sahilinde görev yapan Hayat Kurtarma Timleri, bu hafta 44 vatandaşı hayata tuttu.

 

44 KİŞİ HAYATA TUTUNDU

KOSKEM ekipleri Cebeci bölgesinde 18, Kumcağız bölgesinde 23, Sarısu’da 1 ve Bayramoğlu’nda 2 olmak üzere 44 kişiyi hayata bağladı. Sahillerde görev yapan Kurtarma Timi, önceki hafta ise 64 kişiyi daha boğulmaktan son anda kurtarmıştı.  

 

200 KİŞİ GÖREV YAPIYOR

15 Eylül de sona erecek sezon için 200 kişinin görev yaptığı Kurtarma Timi’nde Kocaeli İtfaiyesi personelinin yanı sıra Büyükşehir Ambülâns Birimi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, AKUT, Mahalli Afet Gönüllüleri, Deniz Yıldızları ve Gönüllü İtfaiyeciler yer alıyor.

 

ANINDA MÜDAHALE

6 adet Zoodyak boot ve 6 adet Jet Ski ile sahil şeridini baştan sona kontrol eden kurtarma timi, olası boğulma vakalarına anında kontrol ediyor. Karadan dürbünlerle de kontrol edilen sahillerde boğulmaktan kurtarılan vatandaşlara Büyükşehir Ambulans birimi müdahale ediyor. Tüm sahillere uyarıcı tabela ve can simidi asan kurtarma timi aynı zamanda halkı bilinçlendirmek amacıyla broşür de dağıtıyor.

 

39 VATANDAŞA AMBÜLANS HİZMETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOSKEM, Kocaeli sahillerinde cankuranlık hizmetini sürdürürken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ambulans Birimi de sıcaktan etkilenen, sahillerde rahatsızlaşan çok sayıda vatandaşa anında müdahale ediyor. . Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu bağlamda 68 vatandaş sağlık hizmeti için ambulanstan yararlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751