YİNE O YOL 2 YARALI..!

Beton bariyerlere çarpan hafif ticari araçtaki 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgi ve iddialara göre Hacıosman ilimtepe yolundan inmek isteyen 41 YB 829 plakalı hafif ticari araç frenlerinin tutmaması sonucu geçen hafta bir tırın bahçe duvarına çarparak durabildiği Nihat Atlı sokaktaki beton bariyere çarparak durabildi.
Kaza sonrasında yol bir süre trafiğe kapanırken araçta bulunan  2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldılar.
 Mahalle sakinleri  muhtar Sami Zorlu sürekli kaza korkusu ile yaşamaktan bıktıklarını belirterek bir an önce gereken önlemlerin alınmasını söylediler.
Hacıosman yolu Büyükşehir Belediyesi tarafından çift yönlü olarak yenilenmiş ancak dik rampaya sahip olması nedeniyle özellikle ağır ve hastalar tarafından kullanımı yasaklanmıştı. Buna rağmen geçtiğimiz süre içinde 5 kaza meydana gelmiş 3 kişi de hayatını kaybetmişti. Mahalle sakinleri gerekirse eylem yaparak yolu kapatıp yetkilileri göreve davet edeceklerini belirtiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817