Yoğun katılım vardı
 Derince’de coşkulu bayram

 

Derince Belediyesi ve Derince Kaymakamlığı’nın düzenlediği ilçe bayramlaşması Zübeyde Hanım Parkı’nda gerçekleşirken, törene gerek protokol gerekse ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi

 

Yoğun katılım vardı

Kurban Bayramı nedeniyle Derince Zübeyde Hanım Parkı’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine protokol ve halk büyük ilgi gösterdi. Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Şenol Şahin, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları, il genel meclisi üyeleri, askeri erkan, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri, dernek temsilcileri ve vatandaşların geniş katılım gösterdiği bayramlaşma töreninde Derince adeta tek yürek oldu.

 

‘Daha coşkulu bir bayramlaşma’

Protokolün bayramlaşmaya katılan konuklarla tek tek tokalaşarak, bayramlarını kutlamasıyla başlayan programda ilk konuşmayı yapan isim Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar oldu. Başkan Alemdar konuşmasında, “Güzel bir mekanda tarihi çınar ağaçlarının altında hep beraber olmak bizim için de büyük bir mutluluk. Bu bayramda gerçekten önceki bayramlara göre daha coşkulu daha Derinceyi nitelikli olarak temsil eden bir toplulukla beraberiz. Teveccühünüz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bayramlar birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının önde tutulduğu, ruhlarda ve kalplerde hissedildiği günlerdir.” dedi.

 

‘Son iki bayramı farklı kutluyoruz’

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “ Bugün gerçekten çok güzel bir tabloyu idrak ediyoruz. Kurban bayramı sebebiyle Derincemizin Kent bayramlaşmasını anlamına uygun bir şekilde Derinceyi Derince yapan insanlarla birlikteyiz. Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara erişmenizi temenni ediyorum. Burada hiçbir siyasi parti, başka görüş aykırılığı içerisinde olmaksızın yüreği Derince için atan insanlar olarak bulunmamız bize ayrıca kıvanç veriyor.” dedi. Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker programda son konuşmayı yaparak, “ Bayramlar gerçekten mutlulukların paylaşıldığı ve dargınların da barıştığı günler. Ülkemizde son iki bayramı çok farklı bir şekilde kutluyoruz, yaklaşık 8-9 aydan beri bir huzur ortamı var. Biz millet olarak birlik beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece çok çok daha huzurlu günleri sadece bizler değil bizlerin torunları torunlarımızın da torunları yaşayacaktır. Bu ülke insanı bunları çoktan hak ediyor ama yeter ki biz birlik ve beraberlik içerisinde hareket edelim.” diye belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817