banner2779
banner2752
banner2750

Yok artık !!!
Edinilen bilgilere ve iddialara göre;  Kocaeli üniversitesinde okuyan ve kampüste kalan Ö.K isimli erkek öğrenci ile B.Y(21) isimli bayan öğrenci,  kendi aralarında üniversite dışında bulunan bir kafede tartıştı.  Tartışma sırasında B.Y isimli bayan öğrenci yüzünden kırık çay bardağı ile yaralandı.  12 santim yara açılan B.Y, tartıştığı  ve bardak ile kendisini yaraladığını iddia ettiği Ö.K’den şikayetçi oldu.  Ö.K ise bardağı kırıp elinde tutan ve kendisine saldıranın B.Y olduğunu, kendini korumak amacıyla kolu ile hamle yaptığı sırada elinin bardağa çarptığını ve B.Y’nin yaralandığını iddia etti.

BİRBİRİLERİNİ SUÇLADILAR
Her iki gencin birbirini suçladığı olayda, B.Y isimli Bayan Ö.K’nin kendisine ilgi gösterdiğini, ancak bir süre sonra Ö.K’yi red ettiğini, ayrılmak istediğini söyleyince de Ö.K’nin çay bardağını kırıp yüzünden yaraladığını iddia ettiği öğrenildi. Ö.K ise B.Y’den bir süre ilişki yaşadığını, ancak ayrıldıklarını, ama B.Y’nin sürekli yanına gelip gittiğini ve tartıştığını, son olarak olay esnasında yanına geldiğinde yanında D.İ isimli bir başka kız arkadaşının daha bulunduğunu,  B.Y’ye artık ayrıldıklarını ve görüşmek istemediğini söyleyince tartışmaya başladıklarını, B.Y’nin  yanında bulunan D.İ isimli kız arkadaşı ile birlikte kendisini itekleyerek yere düşürdüklerini,  ayağı kalktığında ise B.Y’nin elindeki bardağı kırarak kendisine saldırdığını, bunun üzerine kendini korumak amacı ile koluyla hamle yaptığında B.Y’nin elindeki bardakla yaralandığını iddia etti. Olay sonrası ambulansı arayan ve polise teslim olduğu öğrenilen Ö.K ifadesi alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751