banner2779
banner2752
banner2750

Yol çizgileri daha rahat görülecek

ÇİZGİLER DAHA BELİRGİNLEŞTİ

Yol çizgilerinde kullanılan boyaların içerisine yüksek ısıda Cam Kürecik adı verilen bir sistem uygulanıyor. Boya içersine konulan minik kürecikler sayesinde yol çizgileri karanlıkta ve sisli havalarda daha belirgin bir halde görülerek sürücülere rahat bir yolculuk sağlıyor. Cam Kürecikler sayesinde farlardan gelen ışıklar küreciklerden yansıyarak sürücülere yansıyor ve yol çizgileri daha belirgin olarak görülüyor .

TRAFİK İŞARETLERİ YERLEŞTİRİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi yol çizgilerine ek olarak yollara gerekli trafik işaretlerini de yerleştiriyor. İşaretlerle yaya geçitleri, park ve durak alanları belirtilerek sürücüler uyarılıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ayrıca  zaman içersinde yoğun trafik yükünden aşınan ve silinen yollarda çizgi çalışmalarını tekrarlıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751