Yol Çöktü, Otomobil Düştü..!

Körfez Mimar Sinan Mahallesi Denizciler Caddesi’nde yaklaşık 2 ay önce iSU tarafından kazılan ve su hattı döşenen yolda asfaltlama yapılmayınca yağmurun da etkisiyle çökme oldu. Suyla dolan çukuru fark edemeyen bir otomobil sürücüsü buraya düştü ve polis kazayla ilgili rapor tuttu.

Kazadan sonra bir süre belediye ekiplerinin gelmesi beklendi ama bu olmayınca da araç çıkartıldıktan sonra çukurun başına çöp konteynırı konularak önlem alındı.

Denizciler Caddesi’nde aylar önce  yapılan kazı sorasında vatandaşların şikayet etmesine rağmen asfaltlama yapılmamış ve kazılan yerler de çökmeler oluşmaya başlamıştı. Vatandaşlar, 2 ayda defalarca araçların bakımını yaptırmak zorunda kaldıklarını söylerken, yağan yağmurda da cadde suyla dolunca sürücüler için adeta tuzaklar oluşmaya başladı.

Yağan yağmur sonrasında sahile geçişin sağlandığı alt geçit her zaman olduğu gibi yine suyla dolunca burası kullanılamaz hale geldi. Şirinyalı mevkiinde de alt geçidin suyla dolduğu ve bir aracın mahsur kaldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817