banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

YOLCU OTOBÜSÜ İLE TIR ÇARPIŞTI..!



Alınan bilgilere göre D100 Karayolu İstanbul şeridinde meydana gelen kazada İzmit Gebze arası yolcu taşımacılığı yapan Latif Yolcu adlı sürücünün kullandığı 41 k 6048 plakalı  otobüs önündeki tıra çarptı. 
Iddialara göre kaza istanbul istikametine giderken u dönüşü yaparak ters yöne dönmek isteyen Ercan Aydemir in kullandığı 34 of 7023 plakalı tır'ın yolda aniden durması ve kendisini takip eden İsmail eliballı nın kullandığı 41 b 7432 plakslı tırın yine aynı şekilde durması sonrasında Arkadan gelen yolcu otobüsünün zamanında duramayarak çarpmasıyla meydana geldi.
Kazada Yolcu otobüsünde bulunan 7 kişi ile şoför yaralandı. direksiyon başında sıkışan şoför itfaiyenin yardımıyla kurtarılırken durumları hafif olan diğer yararlarla birlikte hastaneye kaldırıldı yolcu otobüsünün şoförünün ayağının kırıldığı öğrenildi kazada yaralanan diğer yolcuların isimleri Nurettin cak Sevim Kaçmaz Nebahat tantur Şüheda Doğan İlayda Şule Emre Akyol Fatih Akyol olduğu öğrenildi kaza ile ilgili soruşturma devam ederken trafiğe kapanan yol temizlik görevlilerinin yolu temizlemesi ile birlikte yeniden bir saat sonra ulaşıma açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826