banner2779
banner2752
banner2750

Yolda açılan damper üst  Geçide takıldı.
 Körfez Şirinyalı Mevkiinde, İstanbul istikametine gitmekte olan kamyonun damperi yolda açılınca, Şirinyalı Üst Geçidi’ne takıldı.

Kaza sonrasında, damper çekiciden koparak üst geçide takılı kaldı. Olay sırasında arkadan gelen araç olmaması ve üst geçidin yıkılmaması faciayı önledi. Alınan bilgilere göre, A.K. yönetimindeki 41 R 1667 plakalı damperli kamyonu ile giderken, aniden damper açıldı. İddialara göre sürücü birkaç üst geçidi sağlıklı bir şekilde geçtikten sonra bilinmeyen nedenle damper aniden açıldı. Üst geçide takılan damper burada asılı kalırken, çekiciden koptu.

Kaza sonrasında damper üst geçide asılı kalırken, çekici de biraz ilerde durabildi. Olay sırasında arkadan gelen araç olmaması ve üst geçidin yıkılmaması yaşanabilecek daha üzücü kazayı engelledi. Kazada üst geçit hasar görürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751