Yöneticilerle Vatandaşı Buluşturan Proje

Kocaeli’ndeki vatandaşları, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile buluşturup vatandaşları ilk ağızdan bilgilendirmek ve sorunlarını dinlemek üzere başlatılan ‘’Vatandaş Buluşmaları” projesi kapsamında yeni bir buluşma daha gerçekleşti. İzmit Öğrenci Yurtları Derneği Başkanı ve üyeleri, Gez-Gör Kocaeli projesi kapsamında SEKA Kâğıt Müzesi, Bilim Merkezi, Orhan Camii ve Tarih Koridoru’nu gezdikten sonra Büyükşehir 153 binasında yöneticilerle buluştu.

TALEPLER SİSTEME ALINIYOR

İSU, Ulaşım, Fen İşleri, Kent Konut, İtfaiye, İmar ve Muhtarlıklar Dairesi’nden yöneticilerin katıldığı buluşmada proje hakkında bilgiler verildi. Yetkililer, Büyükşehir yöneticilerinin, vatandaşlardan bizzat dinledikleri talep, şikâyet ve önerileri, Büyükşehir 153 vasıtası ile yetkili birimlere iletildiğini aktararak bu şekilde vatandaşlara belediye hizmetleri hakkında bilgi verildiği ve karşılıklı sohbet ortamı sağlandığı ifade edildi.

153 PROJESİNİ DE TANIYORLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen “Vatandaş Buluşmaları” projesi, tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan programları ve köy ziyaretlerinden sonra Gez-Gör projesini de kapsayan yeni formatıyla ‘’Vatandaş Buluşmaları’’ projesi, Büyükşehir 153 binasında yöneticileri, vatandaşlarla buluşturuyor. Katılımcılar Büyükşehir 153 projesini de tanıma imkânı buluyor.

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN…

Gez-Gör Kocaeli programıyla vatandaş buluşmalarına dahil olmak için www.gezgorkocaeli.com adresinden başvuru yapılabiliyor ve Büyükşehir 153 numarasından detaylı bilgi edinebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817