banner2779
banner2752
banner2750

Yönetim Bu Kez KOTO’da


Yeşil Siyahlı yöneticileri samimi şekilde karşılayan KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Kulübümüze desteğimiz sürecek” dedi

Kocaelispor’da Başkanvekili Engin Koyun ve yönetim kurulunun, kent genelindeki ziyaretleri sürüyor. Son olarak AK Parti ve MHP teşkilatlarına konuk olan Yeşil Siyahlı idareciler, sivil toplum kuruluşlarını da ihmal etmiyor. Yöneticiler son olarak Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ile Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret etti.

KOTO’DAN AĞIRLAMA

KOTO’daki ziyarete Oda Başkanı Necmi Bulut’ın yanı sıra yöneticiler de katıldı. Kulübün son durumunun ele alındığı buluşma sırasında konuşan Bulut, “Kocaelispor’un ilimizin en önemli markası olduğunu ve her şeyin üzerinde tutulması gerektiğini her yerde söylüyoruz. Kulübümüz bugün geldiği noktayla, birlikten başarı ve kuvvet doğar sözünün ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Takımımıza desteğimiz sürecek” dedi.

HER MAÇTA KOTO’DAN TRİBÜN DESTEĞİ

KOTO’nun Kocaelispor’a çok önemli destekler sağladığını, geçtiğimiz sezon hiçbir maçta tribün desteğini esirgemediğini ifade eden Kocaelispor Başkanvekili Koyun, destekleri için Oda Başkanı Necmi Bulut ve yönetimine teşekkür etti. Koyun, Bulut’a adının yazılı olduğu Kocaelispor forması hediye etti. Yönetim kurulu, sonrasında ise KASKF Başkanı Murat Aydın’ı Hasan Doğan Amatör Evi’nde ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751