Yönetimde Yoklar Diye "TOPLU İSTİFA" Ettiler

Körfez İlçe Örgütünde toplu istifalar yaşandı. Körfez Gençlik Kolları Eski Başkanı Tolga Papakçı, onunla beraber hareket eden bir grup ve yedek üyelerden birkaç kişi yönetime alınmadıkları gerekçesiyle istifa etti. Asil yönetimden kimsenin istifa etmediği öğrenilirken, CHP İL Örgütünün istifaları geri döndürmek için büyük çaba sarf ettiği ve bir açıklama yapması bekleniyor.

YILDIZ, "KARARI İL YÖNETİMİ VERECEK"

Konuyla ilgili gazetemize konuşan CHP Körfez ilçe Başkanı Bülent Yıldız, “Yönetime alınmayan eski  Gençlik Kolları Başkanı Tolga Papakçı, onunla hareket eden birkaç grup ve yedek üyelerden birkaç kişi istifa etti. Asil yönetimde herhangi bir sorun yok, konu ile ilgili açıklamayı ve kararı il yönetimi verecek” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817