YRP Gölcük Gençlik Kolları Başkanlığına Kazım Kul Atandı

Partiden yapılan açıklamaya göre gençlik kolları başkanlığına Kazım Kul getirildi. 1995 Trabzon/ Of doğumlu olan Kul, Giresun üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi, uluslararası ilişkiler bölümü mezunu.

Geçtiğimiz yıllarda Erbakan vakfı üniversite temsilciliği, Giresun il gençlik kolları başkanlığı, Giresun il teşkilat başkanlığı yapan Kul, bir süredir de Gölcük ilçe gençlik kolları teşkilat başkanlığı görevini yürütüyordu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM VATANDAŞI MAGDUR ETMEMELİ.

Kazım Kul’ a görev belgesini bizzat ilçe başkanı Mustafa Bayazıt verdi. Görevlendirme sonrasında basına hitap eden Bayazıt’ ın gündeminde Gölcük halkının sorunları vardı.

Kentsel dönüşüm konusunda mağdur olan birçok vatandaşın, yeniden refah partisinin kapısını çaldığını belirten Gölcük ilçe başkanı Mustafa Bayazıt, belediye başkanımızın vatandaşın yanında olmasını bekliyoruz. dedi.

MÜJDELER OLSUN, REFAH GELİYOR.

Bayazıt sözlerini şöyle sürdürdü; “Tüm Gölcüklü hemşerilerimizin refaha ermesi için, teşkilatlarımız canla başla çalışıyor. Müjdeler olsun refah geliyor. Yeniden Erbakan geliyor. Her gün halkımızın içindeyiz. Halkımızın partimize çok yoğun ilgi gösterdiğini sürekli görüyoruz. Halkımız liderimizi ve partimizi güvenilir bir liman olarak görüyor. Haber ajanslarımız, maaşlı trollerimiz yok. Tek başımıza bu millet için mücadele ediyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817