banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Yücel, birinci yılını pastayla kutladı

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel İlçe yönetim kuruluyla birlikte Aşiyan tesislerinde görevde bulunduğu süre içinde yapılan çalışmaların bir değerlendirmesini yaptı. Toplantı sonunda İlçe yöneticileri Başkan Yücel’e bir sürpriz yaparak 1. Yıl pastası kestirdiler. Yapılan bu sürprizden haberi olmadığı için önce şaşıran sonra yapılan sürpriz karşısında oldukça duygulanan Başkan Yücel,işte AK Parti ayrıcalığı bizler her yönüyle aileyiz.Tüm İlçe yöneticisi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Basına açık olan bölümde hem yemek yenilip hem de sohbettin yapıldığı değerlendirme toplantısında Başkan Yücel,AK Parti olarak her zaman Gölcük için büyük düşündük ve sonucunu aldık.Halkımızdan aldığımız yetki ile Gölcük’e kazandırılması gereken değerleri tek tek hayata geçirerek verilen sözü yerine getirdik.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve ekip arkadaşlarına yapmış oldukları çalışmalarına destek vererek başarı çıtasının daha yukarılara çıkartılmasına katkı sağladık. AK Parti ailesi olarak İlçe genelinde Teşkilatlarda önemli atamalar yaparak daha iyi çalışmalar yapılması için destek verdik,teşvik ettik,bilgilendirmelerde bulunarak Mahalle teşkilatlarımızın önünü açtık.İlçeler düzeyinde yapılan Danışma Meclisi toplantılarının bir farklı düzenlemesini Mahalle teşkilatlarına taşıyarak Türkiye’de bir ilk gerçekleştirdik.

Yaşadığımız kentin sorunlarını yakından ve yerinde takip ederek bunların çözümü noktasında Kocaeli Valimizi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızı, Ankara giderek Milletvekillerimizi ve ilgi mercileri ziyaretlerde bulunarak aciliyeti gerektiren sorunları paylaştık ve çözümünü hızlandırdık. Gölcük için yapacağımız daha çok şey var. Durmadan, yorulmadan çok çalışıp halkımızın bizden beklentilerine cevap vermeye devam ediyoruz dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826