Yücel, “Hiçbir zaman suçlunun yanında olmadık”
 Başkan Yücel, basın bildirisinde özetle şu konulara değindi “AK Parti Türkiye’nin en zor dönemlerini geçirdiği günlerde, üstelik muhalefetin aldığı erken seçim kararı sonrasında, ilk genel seçimlerde iktidar olmuş, yüce milletimizin bağrından çıkmış büyük bir siyasi hareketin adıdır. AK Parti, aynı zamanda dünyanın en büyük siyasi toplum kuruluşunun adıdır. AK Parti Türkiye’de siyasetçiye itibarın dibe vurduğu bir dönemde, bu itibarı yücelten ve üçü genel ikisi yerel olmak üzere, üst üste girdiği seçimlerden oylarını yükselterek çıkmış yegane partidir. 12 yıllık iktidarı süresince, kamuoyunda milletimizin AK Parti’ye ve onun genel başkanına, Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı’na olan ilgisinin, sevgisinin artarak devam ettiğini görenler, istikrarın, hizmetlerin, uluslar arası göstergelerin AK Parti öncesi dönemlerine göre kıyaslandığında, açık ara önde olmasını hazmedemeyenler, bu iktidar ve bu Başbakan olduğu sürece Türkiye üzerinde, eski planlarını uygulama imkanının kalmadığını fark ederek 17 Aralık’ta yeni bir senaryoyu daha uygulamaya koydular.”

 

“ERDOĞANSIZ BİR AK PARTİ İSTİYORLAR”

“Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 367 krizi çıkaranlar, Taksim’de gezi parkı olaylarını planlayanlar ve 17 Aralık Operasyonunu yürürlüğe koyanların asıl hedeflerinin Başbakan Erdoğan’sız bir AK Parti ve Milli İradeye Darbe yapmak olduğu herkesçe bilinmektedir. Ancak Türkiye’nin bünyesi o kadar sağlamdır ki, kendi bedenini virüslerden, mikroplardan koruyacak güçlü bir immun sistemine de sahiptir. Bu sistemin gücü, demokrasilerle yönetilen ülkelerde milletin iradesi yani seçimlerle mükün. Milletin iradesi dışında iktidara gelme alışkanlığından hala vazgeçmeyenler, yine içte ve dışta bazı işbirlikçilerle son oyunu tezgahlamışlardır. Fakat ne yazık ki bu oyunun senaryosunu yazanların ve oynayanların ülkemize yüklediği maliyet 104 Milyar TL’dir. Bu para milletimizin cebinden çekilip alınan paradır. Bugün gelinen noktada AK Parti, kim suç işlemiş ve hata yapmışsa yasalar karşısında hesabını vermesinden ve cezasını çekmesinden yanadır.”

 

“MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

“Başbakanımız ile birlikte bizler kesinlikle suçludan yana olmadık, bugün de olmayız, yarın da olmayacağız. Ancak, AK Parti’ye ve Milli İradeye yapılmış bu açık saldırılardan Yüce Türk Milleti derin üzüntü duymaktadır. Bu  millet 367 krizinden sonra 2011 Genel Seçimlerinde iradesine sahip çıkmış ise, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde de Halk Bankası’nın itibarını borsada ve dış dünyada zedeleyerek kasasına girecek 165 Milyar ABD Dolarını engelleyenleri, döviz kurunu yükseltenleri, borsayı düşürenleri ve daha birçok zararla ülkemizi 104 Milyar TL zarara uğratanları da unutmayacak ve Milli İrade’nin gücünü tekrar hatırlatacaktır. Son olarak, her şeyin farkında olan milletimizin AK Parti’ye ve Genel Başkanımıza meydanlarda gösterdiği ilgiye, sevgiye ve desteğe tekrar şükranlarımızı sunuyor, Allah Yar ve yardımcımız olsun.”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817