YÜCEL :  KARANLIK ODALARIMIZ YOK
 YÜCEL; KARANLIK ODALARIMIZ YOK

Yaptığı çalışmalarla siyasi arenada tempoyu yükselten AK Parti cephesinde ivme yükseldi.  Parti üyelerini ziyaret eden AK Parti Gölcük’te 20 bin üyeye ulaşmak olduğunu söyleyen ilçe başkanı Sedat Yücel, “ Bizim karanlık odalarımız yok, her şey şeffaf” dedi.

Atağa geçerek başarı ivmesini yükselten AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı çalışmalarına aralıksız devam ederken partililer önceki gün haftalık olağan kurul toplantısında bir araya geldi.  İlçe başkanı Sedat Yücel’in önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurul üyeleri eksiksiz katıldı. Türkiye genelinde bir ilke imza atarak mevcut kayıtlı üyelerini tek tek ziyaret edildiği programın startını veren partide ziyaret eden partide programlar sürüyor.         

               20 BİNE ULAŞACAKLAR….                                                                                            Programlar kapsamında yarın ziyaret edilecek olan mahalle ise Kavaklı ola ak belirlendi. 16 bin 580 üye tek tek ziyaret edileceği programda ilk olarak Piyalepaşa Mahallesindeki partililerle buluşulmuştu.  Başbakan’ın selamını iletirken, kahve ikramında bulunuluyor. Piyalepaşa mahallesinde tek gecede 203 hanede 518 üye ziyaret ederken 122 yeni üye kaydı da yapıldığını hatırlatan Yücel, ziyaretler sonunda 20 bin üyeye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. SÖYLENMEYEN SÖZLER                                                                                    Yücel, öte yandan parti çalışmaları hakkında bilgi verirken Gölcük’ün gelişmesi adına ciddi yatırımların gerçekleştiğini söyledi. Yücel, “Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. İlçemizin gelişmesi adına yapılan her işin en yakın takipçisiyiz. İlçe teşkilatımızın ve belediyemizin haberi olmadan Gölcük’te hiçbir iş olmaz. Zaten yapılacak olan her çalışma kamuoyuyla paylaşılmakta. Bunlar haricinde var olan her söylenti spekülasyondan öteye geçemez” şeklinde konuştu.                                                                                                                     ŞEFFAF ÇALIŞMALAR…                                                                           “Karanlık odalarımız yok” diyerek AK Parti’nin şeffaf çalışmalar içerisinde olduğunu vurgulayan Yücel, “Başbakanımız yapılan ve yapılacak olan her şeyi halkla paylaşmakta. Bizlerde bunu böyle görev edindik. İlçemizde yeni bir proje olacaksa bunu zaten Gölcük halkına bizler duyururuz” dedi. Toplantıda AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın cumartesi günü yapılacak daraltılmış ilçe toplantısının detayları ve 11 ayın sultanı olan Ramazan ayın içerisinde yapılması planlanan çalışmalarda masaya yatırıldı.

                 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817