Yücel, yönetime teşekkür etti
 Fahrettin Kandemir’den görevi teslim alan kulüp başkanı İslam Yücel, geçmiş yönetimi de unutmayarak, teşekkür etti.  Antikkapı Resturantta gerçekleşen eski ve yeni yönetim buluşmasına yöneticiler büyük ilgi gösterdi. Fahrettin Kandemir döneminde görev yapan önceki yönetimden toplantıya Kemal Yazıcı, Savaş Akpolat, Eyüp Karaaslan, Ramazan Kocabıyık, Erhan Kaya, Nizam Şen ve Ahmet Çelebi katıldı.

 

YENİ YÖNETİM, TAM KADRO

Kulüp yeni yönetimde görev alan Hamza Bakkal, Fatih Özkaraaslan, Fikret Yıldız, Ömer İslamoğlu, Muhammet Karabıyık, Ömer Bahadır Özyılmaz, Kemal Ceylan, Yasin Özlü ve Erhan Öztürk toplantıda hazır bulundu. Sami bir ortamda gerçekleşen toplantıda kulübün yeni vizyonu hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

 

GÖREV SÜREMDE ÖNEMLİ İŞLER YAPTIK

Fahrettin Kandemir,”Bu görevler bildiğiniz gibi sosyal görevlerdir. Bu görevler gönül rızayla yapılan görevlerdir. Kulüp bakanlığım süresince iyi şeyler yaptık. Güzel başarılara imza attık. Kağıtspor’da geçirdiğim her dakikadan keyif aldım. Kendimi Kağıtspor’un çok önemli bir mensubu olarak sayıyorum. Gençlerimize ahlak, vatan sevgisi, dürüstlük,sağlık çok güzel şeyler aşıladık.”dedi.

 

ZAMANINDA BİR DEĞİŞİM OLDU

Kandemir konuşmasına şöyle devam etti.”Sayın başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’da bizlere her zaman, her konuda destek oldu. Başkanımız gençlere büyük önem veriyor. Ülkenin geleceği açısından çocuklarımızın yetiştirilmesi konusunun önemini vurguluyor. Görev teslimi gerekiyordu. Tam zamanında bir değişim oldu. İslam arkadaşımıza başarılar diliyorum. Bizlerle birlikte zaten beş yıldır beraberdi. Konuya hakim bir arkadaşımız. İslam kardeşim ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.”dedi.

FAHRETTİN AĞABEYE TEŞEKKÜR

Kandemir’in ardından söz alan Kulüp Başkanı İslam Yücel yaptığı açıklamada, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor yeni bir görev değişikliğine gitti. Benimde içerisinde bulunduğum beş yıl süresince beraber keyifle görev yaptığım, kulüp başkanımız Fahrettin Kandemir’in tecrübelerinden yararlandık. Görevler kalıcı değildir. Bu bir bayrak teslimidir.   On yıldır bu bayrağı layıkıyla yürüten Fahrettin ağabey nezdinde, tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

DOLU DOLU GEÇEN BEŞ YIL

Yücel, konuşmasında beş yıl süresince büyük bir tecrübe edindiğini vurgulayarak şöyle devam etti.” Beş yıl benim açımdan dolu dolu ve heyecanlı geçti. Fahrettin abiyede ayrıca teşekkür ediyorum. Bize ağabeylik yaptı. Zaman zaman yol gösterdi. Ve çok güzel günler geçirdik. Umut ediyorum ki bundan sonrada, yola devam ettiğimiz arkadaşlarımızla birlikte bu doğrultuda başarılı dönemler geçiririz.”dedi.Konuşmaların ardından, Fahrettin Kandemir ve eski yönetim kurulu üyelerine plaket verildi. Eski ve yeni yöneticiler daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817