Yücel’den Kandemir’e Hayırlı Olsun ziyareti
 Uzun yıllar Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün başkanlığını yürüten ve geçtiğimiz günlerde Kocaeli Birlikspor kulübü başkanlığı görevine gelen Fahrettin Kandemir’i, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başkanı İslam Yücel makamında ziyaret etti. 22 Ağustos tarihinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkalığı görevini Kandemir’den devralan İslam Yücel, birlikte uzun yıllar çalıştığı Kandemir’i Birlikspor kulübünde ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

 

GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞACAĞIZ

Ziyarete kulüp başkanlarının yanı sıra, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Doğa Ergün, iki kulüpte de yöneticilik yapan Fikret Yıldız ile Yasin Bulut’ta yer aldı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kandemir, “İslam beyle uzun yıllar Kağıtspor kulübünde güzel çalışmalar yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Yeni bir görev devraldık. Bu görevde de gecemizi gündüzümüzü ortaya koyarak başarılı olmak için çalışacağız.”dedi.

 

HER ZAMAN YANINDAYIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Başkanı İslam Yücel ise, “Uzun yıllar Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü bünyesinde bize ağabeylik yapan Fahrettin beye yeni görevinde başarılar diliyorum. Aldığı her görevi layıkıyla yerine getirmiş bir spor adamıdır. Her zaman ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımın yanında olacağını bilmesini isteriz. Umut ediyorum ki Fahrettin beyle Birlikspor, ligde hak ettiği yerde olacaktır.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817