banner2779
banner2752
banner2750

YUKARI HEREKE'DEN BAŞKAN TUNA GEÇTİ

AK Parti teşkilatlarının ilimizdeki en tecrübeli ve aktif ilçe başkanlarından biri olan, normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte saha çalışmalarına ağırlık veren Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, halka yakın duruşunu sürdürüyor. Tuna yaptığı mahalle ziyaretlerinde toplumun yakın ilgisi ile de karşılaşıyor.

ESNAFA DA UĞRADI

İlçe Başkanı Ramazan Tuna, bugünü de yine ziyaretlerle geçirdi. Körfez Yukarı Hereke Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tuna, bölge esnafına da uğrayarak, sorunlarını dinledi, ayrıca bol kazanç dileyerek kendileri ile samimi şekilde sohbet etti.

HALKIN TEVECCÜHÜ BÜYÜK

Gittikleri her yerde halkın büyük ilgisi ile karşılaştıklarını dile getiren AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, "AK Parti bizzat milletin bağrından çıkmış insanlarca kurulmuş ve milletinden aldığı güçle yaklaşık 20 yıldır iktidarda olan bir partidir. Gittiğimiz her yerde toplumun ilgisi ve teveccühünü görüyoruz" dedi.

HİZMETLE KARŞILIK VERECEĞİZ

Aynı ilgiyi son olarak yaptıkları Yukarı Hereke Mahallesi ziyaretinde de gördüklerini dile getiren Tuna, "Bize düşen bu güçlü sahiplenişe hizmet ederek ve daha güçlü Türkiye hedefine yürüyerek karşılık vermektir. İlgileri dolayısıyla Yukarı Hereke Mahallesi esnafımıza ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751