Yukarı Hereke’de Havuz Keyfi

Körfez Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında Yukarı Hereke’de portatif havuz hizmete başladı. Geçtiğimiz yıl da Yukarı Hereke Spor Kompleksi içerisinde kurulan havuz yine aynı yerde kuruldu ve bölgedeki çocuklar için hizmet vermeye başladı.

UZMAN EĞİTMENLER

10’ar kişilik gruplar halinde seanslara katılan 7-13 yaş arası çocuklar, sıcak yaz günlerinin keyfini bu havuzlarda serinleyerek çıkarıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen seanslarda çocuklara temel yüzme eğitimi veriliyor. Eğitimler sabah saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

ÇOCUKLAR MUTLU

İlk gün eğitime gelen çocuklar büyük heyecan yaşarken, Başkan Şener Söğüt’e de teşekkür ettiler. Çocuklar, “Bugün burada havuza giriyoruz, çok güzel. Havuz ayağımıza geldi, hem öğreniyoruz hem de eğleniyoruz" ifadelerini kullandı. Yetkililer kayıtların da hafta için 10.00 – 17.00 saatleri arasında alınacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817