Yüksek gerilim iki Kolunu aldı

İki kolu da kesilen Gökhan Aydınoğlu hastanede tedavi görürken sosoyal güvencesi olmadığı için dağ gibi kabaran faturalar ve ailesinin geçim zorluğu ile acısı daha da arttı. Körfez Çamlıtepe Mahallesi  İkizçeşme Sokak Numara 7’de oturan evli ve 2 çocuk babası Gökhan Aydınoğlu, bir inşaatta elektrik işleri yaparken yüksek gerilime kapıldı. Acılar içinde kalan genç adamın, vücudunun yüzde 80’ı yandı ve yapılan tedavi sırasında ölümden döndü ama iki kolunu tamamen kaybetti.

Hastanede halen tedavisi devam eden Gökhan Aydınoğlu, çalışamaz hale geldiği ve sosyal güvencesi olmadığı için zor günler yaşamaya başladı. Bir taraftan kabaran faturalar, diğer taraftan ailesinin geçimini sağlayamayan genç adam çaresizlik içinde uzanacak yardım eli bekliyor. 8 ve 10 yaşında iki çocukları bulunan Gökhan Aydınoğlu, elektrik işleri yaptığını ve iş buldukça çalıştığını ifade ederken, eşi Leyla Aydınoğlu’da tamamen çaresi kaldıklarını ve kendilerine yardım edecek hayır sever insanları beklediklerini söyledi.

Aydınoğlu ailesine yardım etmek isteyenlerin 0 531 6575899 nolu telefona ulaşabilecekleri belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817