Yüksel Ercan dostlarını İzmit Ramada’da ağırladı
 MHP’nin Kocaeli Eski İl başkan yardımcısı Gazeteci-Yazar Yüksel Ercan İzmit Ramada otelde düzenlediği iftar yemeğinde dostlarını ağırladı.

Ramazan ayının son haftası içerisinde düzenlediği iftar programında Gebze ve İzmit’ten dostlarını Yahya Kaptan Ramada Otel’de ağırlayan Yüksel Ercan Yüksel Ercan”Uzun zamandır çok sevdiğimiz dostlarımız ile bir araya gelemiyorduk, Ramazan ayının bitmesine günler kala uzun süredir birbirlerini görmeyen arkadaşlarımız ile mübarek Kadir gecesinde bir araya gelerek hasret gidermek istedik, Gebze’deki bir grup arkadaşımız ile birlikte İzmit’teki dostlarımızı ağırladık, katılımları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

AYLIK TOPLANTILAR YAPACAĞIZ

Kocaeli genelinde aylık sosyal ve kültürel toplantılar yaparak daha çok bir arada olmak istediklerini belirten Yüksel Ercan “Günün koşuşturmacası içerisinde uzun sayılabilecek süre özlediğimiz arkadaşlarımızı görmekten mahrum oluyoruz, Eğer başarabilirsek bundan sonra gönül dostlarımız ile en azından ayda bir kere bir araya gelerek Kocaeli ile Türkiye ile ilgili sorunları masaya yatırarak ortaya bir fikir platformu çıkartmak istiyoruz” diye konuştu.

Gece geç saatlere kadar süren iftar programı daha sonra Abdullah Başkurt’un Lunasan tesislerinde ısmarladığı çaylar ile sona erdi.

KATILIM

Yüksel Ercan tarafından İzmit Ramada Otel’de düzenlenen iftar programına MHP Kocaeli Eski milletvekili Cumali Durmuş,MHP’nin Kocaeli Eski İl başkanları Ahmet Tağ ve Mustafa Gürsoy, Türk Ocakları başkanı Yücel Alpay Demir, Aydınlar Ocağı başkanı  Ruhittin Sönmez, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Ali Yıldız-Dursun Daşdangil-Nusret Acur-Niyazi Güner-Ahsen Okyar-Şanbaz  Yıldız-Av.Kadir Büyükgöz-Rıza Ağdağ-Aygutşah Selçuk- Aydemir Özcan-İsmail Nazlı-Abdullah Başkurt-Coşkun Öztürk-Veli  Başkurt-Alibey Yazıcı-Murat Metin-Ercan Sarıkaya-Burak Örçen katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817