YÜKSEL GÜNDOĞDU ADAYLIĞA HAZIRLANIYOR
KÖRFEZDE ÇOK SEVİLİYOR

 YÜKSEL GÜNDOĞDU ADAYLIĞA HAZIRLANIYOR
Körfez İlçenin yakından tanıdığı  İlçenin sevilen kişiliklerinden olan Stas Nakliyatın sahibi İşadamı Yüksel Gündoğdu Ak Parti Körfez'den Belediye Meclis Üyeliğine başvurmak için hazırlanıyor. Körfez İlçede dürüstlüğü ve efendiliği ile herkesimin takdirini kazanmış olan Yüksel Gündoğdu bayram dan sonra Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yapacak. 

İlimtepe Orhankent sitesinde ikamet etmnekte olan Gündoğdu, Körfez ilçedeçok seviliyor.

Körfez'de çok sevilen ve genişl bir çevresi olan Yüksel Gündoğdu'nun adaylığı Ak Parti Körfez'e de değer katacak. 

 Görüşlerini aldığımız Gündoğdu şunları söyledi''"Siyaset aracı ile insanımıza faydalı olmaya çalışacağım. Ben ilçeme hizmet etmek istiyorum. Gök kubbede hoş sedalar bırakmayı amaçlıyorum. İlçemizde çok güzel hizmetler oluyor. Bu hizmetlerin devamı için Ak Partiden aday adayı olmayı düşünüyorum. Parti büyüklerimle istişarelerim devam ediyor.  Teveccüh gösterilir de bu görevi bize layık görürlerse , bizde bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayız.

Cenabı Hak hakkımzda hayırlısını nasip etsin' dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
maviay 11 yıl önce

allah muvaffak etsin.siyasette senin gibi dürüst ve karakterli insanlara yer varmı hep birlikte görücez hacı abi.

Avatar
fevkalade 11 yıl önce

hayırlı olsun.ama zannetmiyorumki senin gibi dürüst ve ahlaklı birisini aday yapsınlar yüksel abi.

banner2817