Yunus Emre Kurt Dönemi Başladı

Yunus Emre Kurt bugün yapılan törenle görevine başladı. Dostluk İş Hanı önünde yapılan basın açıklaması öncesi meydan “Ölürüm Türkiyem” şarkısıyla yankılandı.


 

UMUT VADEDİYOR

Eski MHP Kocaeli Milletvekili Kemal Köse de törende hazır bulundu. Yaptığı açıklamada “Ona destek olacağız. Bazı kesimler genç olduğu için onu dezavantajlı biri olarak görüyor. Bana göre umut vadeden ve geleceği parlak bir arkadaşımız” dedi.

Konuşma yapılmadan önce Kuran-ı Kerim okuması yapılarak şehitlere, Anadolu’nun kapısını açan Alparslan’a, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve Ege Üniversitesi’nde saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu’na dualar okundu.

 

MHP KOCAELİ’DE ŞAHA KALKACAK

Mhp’nin 25. 26. ve 27. Dönem Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi de olan Saffet Sancaklı’da törende hazır bulundu. Yaptığı konuşmada “Geçmişte bu görevde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz. Artık yeni bir sayfa açıyoruz. Kocaeli’de tüm dargınlıklar ve kırgınlıklar bitecek. MHP Kocaeli’de şaha kalkacak. Tarihte ilk kez bir Ülkü Ocağı Başkan’ı bu mevkiiye atandı. Ayrıca Türkiye’de bulunan en genç İl başkanı. Kendisini tekrar tebrik ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

 

GELECEĞE DAİR UMUTLUYUM

İl Başkanı seçilen Yunus Emre Kurt tüm meclis üyesi ve çalışanlarına ve başkanlarına teşekkürlerini sunarak “Kocaeli’nin üç bucağını da 3 hilal ile dalgalandıracağız” vaadinde bulundu. Ayrıca asıl zaferin 2023 yılında yapılacak seçimlerde geleceğini vurgulayarak Cumhur İttifakı'na en büyük desteğin Kocaeli’den geleceğini umut ettiğini belirtti. Son olarak geçmişe bakmanın bir katkısı olmayacağını belirterek geleceğe dair umutlu olduğunu söyledi.

Konuşmasını tamamladıktan sonra il binası önünde kesilen kurbanı izledi ardından ise tebrikleri makam odasında almaya devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817