banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Yunus Emre Kurt: “Planları Boşa Çıkartacağız”

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve beraberinde kalabalık bir partili grup, geçtiğimiz günlerde Derince’de bulunan Kocaeli Yörükler Derneği’ni ziyaret ettiler. Programa il başkanı Kurt ile birlikte il yöneticilerinden Kaya ve Derince İlçe Başkanı Sayar da eşlik etti. MHP’liler, Yörükler Derneği Başkanı Fahri Akyol ve dernek üyeleri tarafından coşkuyla karşılandı.

GENÇLİK ATEŞİ YAKILDI

Ziyarette söz alan ve gösterilen ilgi dolayısıyla dernek yönetimi ile üyelere teşekkür eden MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Siyasette gençleşmeyi arzulayan herkes artık Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki bu değişimi ve gençleşmeyi takip ederek bizi desteklemek sorumluluğuna sahiptir. Ben Türkiye’nin en genç il başkanıyım. Hepinizin duasına ve desteğine ihtiyacım var. Rahmetli Süleyman Demirel’in söylediği gibi ‘Siyaset asla dosta tavsiye edilmez ama düşmana bırakılmayacak kadar da önemlidir’. Biz de sorumluluğumuzun farkında olarak sizlerin destek ve dualarınızla ülkemize ve şehrimize hizmet etmek gayretindeyiz” dedi.

“YÖRÜKLER TÜRK MİLLİYETÇİSİDİR”

Yörükler Derneği’nin desteğinin kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen Kurt, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Sizlerin desteğini çok önemsiyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Arkadaşlar! Gidip, Toros Dağları’na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez’ demiştir. Böylece Başbuğ Atatürk sizin öneminizi ve gücünüzü herkese karşı dile getirmiştir. Yörükler vatan ve milletseverdir, Türk milliyetçileridir. Bu sebeple biz sizi kendimizden farklı görmüyoruz, siz neyseniz biz de oyuz.

“KİMİN İKTİDAR OLACAĞINI TÜRK MİLLETİ BELİRLER”

Ülkemize baktığımızda telaffuz etmeyi sevmediğim dış güçlerin, yabancıların Türkiye’deki siyasete etki etmeye çalıştıklarına şahit oluyoruz. İngiltere’de yayın yapan gazeteler Türkiye’de bizim desteğimizle bir iktidar değişikliği olacağı haberlerini yapıyor, ABD Başkanı Biden, Türkiye’deki seçim sürecinde açık açık muhalefet bloğunu desteklediğini ilan etti. Biz Türk milletinin vereceği her karara saygılıyız ve milletimize karşı boynumuz kıldan incedir. Ancak yabancı karar vericilerin etkisiyle bu ülkede ne hükümet değişir ne de sistem değişikliği olur.

“PLANLARI BOŞA ÇIKARTACAĞIZ”

Milletimiz 2023 seçimlerinde ne derse ancak o olur. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak her vatandaşımıza temas edecek ve en yüksek oyu almaya gayret edeceğiz. MHP kurulduğu 1969 senesinden itibaren Türkiye’nin sigortası olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi var olduğu sürece bu yabancı güçlerin ülkemiz üzerindeki planları başarıya ulaşamayacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826