YUNUS PEHLİVAN, ENGİN KOYUN’A TEŞEKKÜR ETTİ

AKP’nin 53. Daraltılmış ilçe danışma toplantısı bu kez farklı bir formatla, Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda, rütin açılış konuşmaları yapıldıktan sonra, ‘’Seçime doğru’’ adlı eğitim verildi. Eğitim konuşmasını Siyaset Bilimci Profesör Doktor Yılmaz Bingöl yaptı. Toplantıya, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AKP İlçe Başkanı Osman Badem, İl SKM Başkanı Halil Çokan, belediye başkanlığı aday adayları Engin Koyun, Ali Çakır, Faruk Denli, Aynur Vergili, Yusuf Şanlı, Cihat Demirok ve İsmail Baran ile il ve ilçeden parti yöneticileri, ilçe gençlik ve kadın kolları yöneticileri katıldı.

İlçe Başkanı olarak ilk kez toplantıya katılan Osman Badem, birlik ve beraberlik içinde bu günlere geldiklerini ve aynı şekilde devam edip, omuz omuza çalışmayı sürdüreceklerini söyledi. Daha sonra söz alan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, konuşmasına ilçe eski başkanı Engin Koyun’a teşekkür ederek başladı ve ’’ Engin Koyun’a bu güne kadar yaptığı teşkilat çalışmaları ve yönetimi için teşekkür ederim. Göreve yeni atanan Osman badem’e de başarılar dilerim. Teşkilatlar seçim için vardır. Önemli olan Türkiye’de ki güven ortamı ve istikrarın devam etmesidir. Kimin başkan, kimin milletvekili olacağı önemli değildir’’ dedi.

Kürsüye çıkan İl SKM Başkanı Halil Çokan’da konuşmasında AKP’nin belediye başkanlığı kazanmak gibi bir sorunu olmadığını ve en çok oyu, en iyi adayı belirleyip, diğer partilere nasıl fark atacaklarının hesabını yaptıklarını söyledi.

Toplantının bundan sonraki bölümü basına kapalı olarak yapıldı ve kürsüye çıkan Profesör Doktor Yılmaz Bingöl, ‘’Seçime doğru’’ konulu konuşmasını yaparak, bölgenin oy dağılımı, çalışmalarda izlenecek yollarla ilgili bilgi verdi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817