banner2779
banner2752
banner2750

 Yurdsever ve Öztürk Ailesin Mutlu Günleri

Körfez’in sevilen ailelerinden Naim - Hacer Öztürk çiftinin oğulları Faruk ile Ziyattin – Nazan çifttin kızları Eda yapılan mütevazi düğün töreni ile hayatını birleştirdi. Katılımın yoğun olduğu düğün töreninde nikahı Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan kıydı.

 

Ülker’in Ukrayna’daki fabrikasında müdür olarak görev yapan Faruk Öztürk ile Eda Yurdsever ömür boyu birliktelik için “Evet” dediler. Körfez Belediyesi Yarımca Kültür Merkezinde gerçekleşen düğün törenine, Öztürk ve Yurdsever ailelerinin akraba ve yakın dostları, gelin ve damadın arkadaşları katılarak genç çifti mutluluklarına ortak oldular. Genç çiftin nikahlarını Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın kıyarken, nikah şahitliklerini  de Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Bülent Gülal ve Arzu Öztürk yaptı. Nikahlarını kıydığı genç çifte ömür boyu huzur içinde, mutlu bir şekilde evliliklerini devam ettirmeleri temennisinde bulunan başkan Pehlivan “Mutlak sevgilerin üzerine kurulan evlilikler de saygıda olmalı, hoşgörüde olmalı bu güzel hasletler sabırla bütünlenmelidir. Birbirimizi seveceğiz, sayacağız ve hoş göreceğiz. Sabrettiğiniz zamanda evliliğiniz bir ömür boyu mutlu bir şekilde devam edecektir.” diye gençlere nasihat ta bulundu.

 

Körfez’den Kiev’e Gelin Gitti.

Düğünde yakın dostları ve akrabalarıyla doyasıya eğlenen Eda-Faruk Öztürk çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Davetliler genç çifti tebrik ve takı için uzun kuyruk oluştururken Öztürk ve Yurdsever aileleri katılımcılara teşekkür etti. Düğün merasiminden sonra balayı için Trabzon’a giden çift, balayı dönüşü Kiev’e hareket edecek.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751