YURTTAN KAÇTI, YAKILMIŞ HALDE BULUNDU..!

Alınan bilgi ve iddialara göre Burak Altuntaş adlı genç, anne ve babasının ayrılması ve babasının trafik kazasında hayatını kaybetmesinden sonra Kocaeli’nde bir devlet yurduna yerleştirildi.

Geçtiğimiz hafta yurttan kaçan ve Bolu’ya yakınlarının yanına giden genç bir anda kayboldu. Yakınlarının ihbarı ile aranmaya başlayan gencin yanmış haldeki cesedi Kavakbaşı mevkiinde vatandaşlar tarafından, bir menfez içinde bulundu.

Yapılan incelemede, Burak Altuntaş’ın önce bıçaklandığı ve daha sonra da ölünce yakıldığı belirlendi. Adli tıptan gelen rapor sonrasında inceleme ve araştırma başlatan polis, Burak Altuntaş’ın yakın arkadaşı Fatih A. yı gözaltına aldı.

Yapılan sorgulamada cinayeti itiraf eden zanlı, aralarında çıkan tartışma sonrasında arkadaşını bıçaklayıp, öldürdüğünü, daha sonra yaktığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817