banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Yürüyüşlerde dostluk köprüleri kuruluyor

BİRBİRİNİ SEVEN İNSANLAR

Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüş tutkunlarının bu hafta sonundaki adresleri Derince Çınarlıdere ile Gebze Gaziler Dağı oldu. Başkan Karaosmanoğlu’na bu yürüyüşlerde AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı eşlik etti. 7’den 70’e çok sayıda sporseverin eşlik ettiği yürüyüşte ısınma hareketleri öncesinde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sabah yürüyüşleri halkımız için dostluk kurma kapısı oluyor. Zaten biz Kocaeli’nin birbirini çok seven insanların yaşadığı bir kent olmasını istiyoruz’’ ifadesini kullandı.

 

HEM YÜRÜYÜŞ, HEM SOHBET

Kentin farklı bölgelerinden gelen yüzlerce kişi, Başkan Karaosmanoğlu’nun önderliğinde başlayan ve Kocaeli geneline yayılan bu yürüyüşlerde bir yandan sabah sporu yaparken, bir yandan da sohbet etme imkânı buluyor. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sabah yürüyüşlerimizle Kocaeli genelinde birbirini hiç tanımayan binlerce insanımızı bir araya getiriyoruz. Buralarda vatandaşlarımız hem spor yapıyor, hem de yeni arkadaşlar ediniyor. Farklı kültürlerdeki insanlar, buralarda birbirini tanıyor ve ahbaplık kuruyor’’ ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826