Yusuf Yanar korku dolu bir gün yaşadı
 Yusuf Yanar ilk olarak Kandıra’dan aldığı kaza haberi ile sarsıldı. Kayınçosu Tacettin Yaşar’ın Kandıra yolunda geçirdiği trafik kazasında yaralandığını duyan Yusuf Yanar, hemen hastaneye koştu ve yaralıyla ilgilendi. Hastane yorgunluğu ile eve dönen ve dinlenemeden muhtarlığa koşan Yusuf Yanar, bu kez de aldığı telefonla Kayınpeder’i Hamza Yaşar’ın kalp krizi geçirdiğini öğrendi.

Telaşla Konak Hastanesi’ne koşan Yusuf Yanar, yorucu bir günün ardından tehlikeyi atlatan kayınpederini de yoğun bakımdan çıkarttı. Şimdi ayağı kırık olan Tacettin Yaşar ve kalp krizi atlatan Hamza Yaşar’ı evinde konuk ederek gözü gibi bakan Muhtar Yusuf Yanar, yaşadığı endişe dolu anların yorgunluğunu üzerinden atmaya çalışıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817