Yusuf Yanar, “Muhtar  Mahallesiyle Güçlüdür”

Yusuf Yanar, muhtarlığın çok önemli ve hassas bir görev olduğunu ifade ederek, “Muhtarlık yalnızca büroda oturup, evrak verip, gelen evrakları teslim almak değildir. İyi ve başarılı bir muhtar mahallesinde ki her insanı tanımalı, ekonomik ve sosyal durumunu bilmeli, gerektiğinde istenmeden yardım elinin uzanmasında aracı olabilmelidir. Bugüne kadar hassaslık isteyen görevimi en iyi şekilde desteğimi mahalle sakinlerinden alarak yapmaya çalıştım. Elimden geldiğince benden yardım isteyen insanlara ulaşmaya, köprü görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Bir muhtar gücünü mahallesinden alır. Ben de görev yaptığım dönem içinde üst geçidimizin kaldırılmak istendiği zaman, mahallemizde asayişi sağlanmasında ve benzeri mücadelelerde mahalle sakinleri le hareket ederek kazandık. Bundan sonraki dönemde de, Allah nasip ederse, yine aynı destek ve güçle hizmete devam edeceğim” dedi.

Körfez’in en kalabalık ve geniş mahallelerinden olan Yeni Yalı Mahallesi’nde hizmetin de zor ve tecrübe istediğini belirten Yusuf Yanar, “Mahallemiz ilçenin büyüyen ve nüfusu artan yerleşim yerlerinden. Bu nedenle muhtar ve yardımcısı olan azaları kesinlikle her nüfusu, her aileyi çok iyi tanımalıdır. Ancak bu şekilde insanlara daha iyi yardımcı olma şansını bulabiliriz. Yeni Yalı Mahallesi yapısı ve konumu nedeniyle merkezi bir noktada ve ailelerin çoğunluğu yerli halktan oluşmaktadır. Bu görevi ve insanları sevmeyen başarılı bir muhtar olamaz. Ben ve aza arkadaşlarım görevimizi ve mahallemizi seviyoruz, artan nüfusla birlikte yenilenen ihtiyaçlara da gerekli girişimleri yaparak cevap vermeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817