banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Yusuf;Demokratik Teamüller Partimizin Vazgeçilmezidir
 Ak Partide milletvekili adaylarının belirlenmesine çok az bir zaman kaldı. Aday adayları artık köşesine çekilmiş adayların açıklanacağı günü bekliyor. Ancak Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adaylarından Hüseyin Yusuf sahadan çekilmiyor, çalışmalarına başladığı ilk günkü disiplin ve yoğunlukla devam ediyor.

Hüseyin Yusuf, bu günkü ziyaret programına sırasıyla İzmit Sanat Okulları Mezunları Derneği ve Kocaeli Kent Konseyi’ni ziyaret ederek başladı. Buralarda bir takım değerlendirmelerde bulunan Yusuf; ‘’ Bizim partimiz bir halk hareketinden doğmuştur ve kurulduğu günden bu yana demokratik teamüllere hep önem vermiştir. Bu günde böyle olacağına inancım tamdır.   Aday adaylığımız sürecinde partimiz, adayların belirlenmesiyle alakalı tüm demokratik süreçleri işletmiştir. Öncelikle parti kültürümüz açısından hayati önem taşıyan teşkilatlarımızın fikri alınmıştır. Sonrasında kamuoyunda anketler yapılması sureti ile halkımızın fikrine müracaat edilmiştir. Akabinde de sivil toplum kuruluşlarımızın kanaatleri alınmıştır. Bu uygulama Türk demokrasi tarihinde tüm siyasi partilere örnek teşkil edecek bir uygulamadır. Tüm bu mecralardan edinilen kanaatler sonucunda partimiz adaylarını belirleyecektir. Zira bu demokratik teamüller kuruluşundan bu yana partimizin vazgeçilmez unsurları arasında yer almıştır’’ dedi.

‘’Herkes bu kutlu davada bir tuğla olmanın gayreti içerisindedir’’

Günün son ziyaretini Ak Parti İl Kadın Kolları toplantısına katılarak gerçekleştiren Hüseyin Yusuf, yeni göreve gelen İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek ve yönetimini tebrik etti. Yeni yönetime başarılar dileyen Yusuf; ‘’ Bu yönetimin Kocaeli için hayırlı hizmetler üreteceğine gönülden inanıyorum, rabbim başarılarınızı daim eylesin’’ dedi. Yusuf konuşmasına şu sözlerle devam etti :  ‘’Biliyorum ki herkes bu kutlu davada bir tuğla olabilmenin gayreti içerisindedir. Nasıl ki sizler bu inançla türlü fedakârlıklar yaparak bu davaya katkı sunmaya çalışıyorsanız bizde bu inançla bir yola çıktık. Süreç içerisinde farklı yöntemlerle kentten alınan temayüller aynı zamanda biz aday adaylarının karneleridir.  Şimdi bu karnelerin değerlendirilme zamanı gelmiştir. Elbette ki bu seçim iyiler arasında yapılacak bir seçimdir. Ancak bu karnelere bakıldığında notu biraz daha yüksek olanların şansıda biraz daha yüksek olacaktır. Aday adaylığı müracaatımızı yaptığımız günden beri halisane bir şekilde elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Artık bu süreçten ne sonuç çıkarsa çıksın kabulümüzdür. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826