banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Yuvacık Bilgievi velileri Bursa’yı gezdi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilgievleri öğrencilerin yanı sıra velileri için de kültür gezileri düzenlemeye devam ediyor. Yuvacık Bilgievi, velileri için Bursa gezisi düzenlendi. 15 veli ve 2 Bilgievi eğitmeninin katıldığı gezide Osmanlı’nın ilk başkenti adeta karış karış gezildi. Veliler tarihi Bursa şehrini gezme ve tanıma fırsatı yakaladı.

 

TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRASI TANIDILAR

Yuvacık Bilgievi’nin düzenlediği gezi çerçevesinde Bilgievi velileri kentin tarihi ve kültürel mirasını yakından gördü. Veliler bu çerçevede Ulu Cami, Yeşil Cami, Emir Sultan Cami, Osman Gazi, Orhan Gazi türbelerini ziyaret ederek, bilgiler aldı. Yeşil Caminin çinilerine hayran kalan veliler, Bursa'nın tarihi ve manevi atmosferini doyasıya yaşadı.

 

VELİLERDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Geziye katılan veliler, Osmanlı Devleti’nin ilk başkenti Bursa’ya gerçekleştirilen gezinin kendileri için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, “Bilgievi hayatımıza önemli katkılar sundu. Bizler için düzenlenen kültür gezileri ile yakın illeri tanıma fırsatı buluyoruz. Bu önemli hizmet için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm Bilgievi ailesine teşekkür ediyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826