Yuvacık Bilgievi’nden anlamlı kutlama
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Yuvacık Bilgievi öğrencileri öğretmenler gününde kendilerini yetiştiren öğretmenlerini unutmadı. Öğrenciler düzenledikleri etkinlikle öğretmenlerine unutulmaz bir gün yaşattı.

 

MUHTEŞEM GÖSTERİ

Yuvacık Bilgievi’nde düzenlenen etkinliğe öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı. Yuvacık Bilgievi ‘nin hazırladıkları “Öğretmenler günü” temalı gurur çayında öğrenciler tarafından muhteşem bir tiyatro gösterisi sergiledi. “En büyük insan” adlı tiyatro oyununda sahne alan Bilgievi öğrencileri yetenekleriyle öğretmenleri ve ailelerinden tam not aldı. Öğrenciler etkinlik kapsamında ayrıca öğretmenleri için birbirinden güzel şiirler okudu.

 

ÖĞRETMENLERİN MUTLULUĞU

Öğrencilerin sunumları Bilgievi eğitmenlerini oldukça duygulandırdı. Çocuklarını tek tek tebrik eden öğretmenler, emekleri için teşekkür etti. Etkinliğin sonunda her ay düzenli olarak seçilen ayın gurur öğrencilerine teşekkür belgeleri verildi.

 

BİLGİEVİ VELİSİNDEN TEŞEKKÜR

Ayın gurur öğrencisi olarak seçilen Esra Biçerin’in velisi Sevim Hanım Bilgievlerine teşekkür ederek, “Bilgievi çocuklarımız için büyük bir şans. Onlara burada vefakârca eğitim veren öğretmenlerimize ve bu fırsatı bize sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817