banner2779
banner2752
banner2750

YÜZME BRANŞINA İLGİ BÜYÜK
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Yaz Spor Okulları kapsamında yürütülen Yüzme branşına adeta öğrenciler akın etti. Sanayi Mahallesi ve Plajyolu’nda bulunan yüzme havuzlarında yapılan eğitimlere şu ana kadar yaklaşık 3 bin öğrenci başvurdu.

 

FORM DOLDURULUCAK

Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları her sene büyük bir ilgi ile devam ediyor. Birçok branşın yer aldığı Spor Okullarında, Yüzme sporu büyük rağbet görüyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yaz Spor Okulu öğrencileri havuzlardan ücretsiz olarak yararlanıyor. Havuzlardan vatandaşlar da ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

 

 

FORM VE İDRAR TAHLİLİ

Spor okulundan yararlanmak isteyen öğrencilerin ve havuzlardan yararlanmak isteyen vatandaşların öncelikle yüzme havuzu başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Formlara, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerindeki “Spor Tesisleri Program Saatleri” linkinden ulaşılabilinir. Formlar bunun yanı sıra Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Plaj Yolu Yüzme Havuzu ile Körfez Sanayi Mahallesi’ndeki havuzdan da elde edinilebilinecek. Havuzlardan yararlanmak isteyenlerden tit (tam idrar tahlili) raporu istenecek.

 

UZMAN EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE

Büyükşehir Belediyesi, yüzme havuzlarından yararlanacak olan vatandaşların can güvenliği için de gerekli önlemleri aldı. Bu çerçevede Plaj Yolu ve Körfez Mahallesi Yüzme Havuzları’nda toplam 6 cankurtaran görev yapacak. Bunun yanı sıra yine 8 yüzme eğitmeni vatandaşlara ücretsiz yüzme dersleri verecek.

 

UYULMASI GEREKEN KURALLAR

Vatandaşların havuzlardan kaliteli hizmet alabilmesi amacıyla bir dizi uyulması gereken kural tesislere asıldı. Buna göre havuzlara bonesiz girilemeyecek. 18 yaşın altındaki çocukların ise sorumluluğu ise ailelerinde olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751