YÜZME HAVUZU GÖZ DOLDURUYOR

Standartlara uygun olarak yapılan, sağlıklı yaşamı önemseyen herkesin yararlanabileceği şekilde tasarlanan Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, “En iyi – en kaliteli – en ekonomik” hizmet anlayışıyla, uzman kadro ve uluslararası standartlardaki hizmet kalitesiyle Körfezlilere huzuru ve konforu en iyi şekilde sunuyor.

En Temiz En Güvenilir Havuz

Her gün kimyasal ilaçlamanın ve bakımının yapıldığı havuzlar, hijyenik olarak güven içinde yüzme imkanı sunuyor. 27° olan havuz suyunun sıcaklığı, her gün üç defa manuel olarak test cihazıyla ekipler tarafından kontrol ediliyor. Uzman kadroların çalışma sistemleri ile havuzdaki koli form bakteri üretimi yüzde sıfır seviyesinde. Analiz raporlarına göre yetkililer “Ülkenin en temiz en güvenilir havuzlarından birisine Körfezliler sahip" açıklamasını yaptılar.

Havuz Suyu 24 Saat Gözlem Altında

Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda bulunan son teknolojik sistemler, yabancı maddeleri ve fiziksel kirlilikleri arıtmak için kurulan pompa ve filtrelerden oluşan sistemle havuzun sirkülasyonu en iyi şekilde sağlanıyor.Havuzun sirkülasyon sistemine monte edilen sensörlervasıtasıyla suyun analizi ve temizliği 24 saat otomatik olarak kontrol altında tutuluyor. Ayrıca havuzun suyu bilgisayar otomasyon sistemiyle an ve an kontrol ediliyor.

Güvenlik ve Sağlık En Ön Planda

Pazartesi günleri genel temizlik sebebiyle kapalı olan yarı olimpik yüzme havuzu haftanın diğer günleri hizmet veriyor. Körfez Belediyesi internet sitesi üzerinden kayıt formu doldurulduktan sonra istenilen belgelerin tamamlanması ile kayıt yaptırılabilir. Haftanın 6 günü sabah 09.30’dan gece. 22.00’a kadar açık olan yarı olimpik yüzme havuzu, bayan ve erkeklere özel günlerin yanı sıra çocuk seanslarında belli saatlerde yüzme antrenörleri eşliğinde gerçekleştiriliyor.  Her gün kimyasal ilaçlamanın ve bakımının yapıldığı havuzlar, hijyenik olarak güven içinde yüzme imkanı sunuyor. Soyunma odaları, duşlar ve kilitli dolaplar, yüzmeye gelenlerin rahatını ve güvenliğini sağlıyor.  Hepatit B ve tam idrar tahlili ile gelerek kaydını yaptıranlar, yüzmek için kendilerine en uygun saati seçebiliyor. 

Uzman Kadro

Uzman kadro ve uluslararası standartlardaki hizmet kalitesiyleKörfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Yüzme Federasyonu’ndan antrenörlük belgesi almış spor akademisi mezunu hocalar eşliğinde küçük çocuklar yüzme öğrenebiliyor. Ayrıca isteyen yetişkinler için de yüzme eğitimi veriliyor. 10 eğitmen 5 bay, 5 bayan hoca olmak üzere Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda 2 sertifikalı cankurtaran hizmet veriyor.

Fitness Salonu da Faaliyette

Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yüzmenin yanı sıra fitness salonları da hizmet vermeye başladı. Kadınlar ve erkekler için iki ayrı fitness salonundan sağlıklı yaşamak ve zayıflamak isteyen 16 yaşından büyük herkes faydalanabiliyor.

İstek ve taleplerin hemen değerlendirilmesi için anket formları oluşturularak hizmet verilen vatandaşların da görüşleri alınıyor. Daha iyi hizmet vermek için tüm ayrıntının düşünüldüğü tesislerde, tüm detaylar değerlendiriliyor.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Avrupa standartlarında böyle bir tesisin ilçemizde hizmet vermesinin önemine değinerek Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun hizmete girmesiyle birlikte yüzme sporcularının başarılarının artacağını ve yeni sporcuların yetişeceğini söyledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817