banner2779
banner2752
banner2750

YÜZÜKLERİ İL BAŞKANI MEHMET ELLİBEŞ, TAHİR BÜYÜKAKIN VE ŞENER SÖĞÜT TAKTI

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, bugün düzenlenen görkemli bir merasimle evliliğe ilk adımını attı. Doğan Orak ile Körfez Belediyesi personellerinden Merve Helvacı’nın nişan merasimi Tütünçiftlik sahilinde bulunan Lavinia Kır Bahçesi’nde düzenlendi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Gerçekleşen nişan merasimine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Hanım, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, meclis üyeleri ve parti yöneticileri katıldı.

MUTLULUK DİLEKLERİ

Çiftin nişan yüzüklerini başkanlar; Mehmet Ellibeş, Tahir Büyükakın ve Şener Söğüt taktı. İl başkanı Ellibeş gençlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise konuşmasında, Doğan Orak ve Merve Helvacı çiftini tebrik etti ve kendilerine hayırlı bir evlilik ve hayırlı evlatlar nasip etmesini temenni etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751