Yüzükleri Karabalık taktı

Kozluk Mahallesi sakinlerinden Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun ile ev hanımı Gülser Çun çiftinin 2 çocuğundan zarfi kızı Elif evlilik yolunda ilk adımı attı. Derbent Kültür Merkezi’nde Orduluları buluşturan cemiyette Elif Çun, Gölcük İlçesi Halıdere sakinlerinden Merhum Mehmet Öner ile ev hanımı Melek Öner çiftinin 2 çocuğundan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanı Ahmet Öner ile nişanlandı.

 

Gençlerin yüzüklerini ‘Allah Tamamına Erdirsin’ dilekleri eşliğinde takan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, kurdaleyi de Çayırkent Belediye Başkanı Muzaffer Çakmak ile birlikte kesti. 2013 baharda düğün yapacak genç çifti dost ve akrabalarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu yalnız bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817