Zabıta Fırsatçılara  Göz Açtırmıyor

Fahiş fiyat uygulayan işletmelere ise cezai işlem uygulanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ürünlerdeki usulsüz fiyat artışları ve stokçularla ilgili

‘hesabı sorulacak’ açıklaması sonrasında Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de fırsatçıların önüne geçmek adına denetimlerini sürdürüyor. İlçe genelinde ekipler tarafından yürütülen denetimler sırasında ürünlerin reyon etiket fiyatlarıyla kasadaki fiyatları karşılaştırılıyor.

CANLI YAYINLANDI

Reyon fiyatıyla kasa fiyatı farklı çıkar ise Tüketici Kanunu gereği, tespit tutanağı tutularak cezai işlem yapılması amacıyla valiliğe gönderiliyor. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin artarak devam edeceğini ve fırsatçılık yapan işletmelere asla göz açtırmayacaklarını belirtti. Körfez Belediyesi’nin ilçe genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği denetleme, ulusal haber kanalları tarafından da canlı yayınlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817