ZABITAYA MEVZUAT EĞİTİMİ
 Belediyenin İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından zabıta personeline yönelik düzenlenen “Zabıta Mevzuatı Eğitimi 2 gün sürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı Sadettin Özyazıcı tarafından verilen eğitimde, Belediye Zabıta Yönetmeliği, Belediye Zabıtasının Kullandığı Tutanak Örnekleri, Yeni Kurulan Büyükşehir Belediyelerinde Zabıta Yapılanması ve Uygulamaları, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu, 7201 Sayılı Tebligat Kanunu konuları anlatıldı.

 

YARARLI OLUYOR

 

Zabıta personeli de takıldıkları konular hakkında Özyazıcı’ya sorular sorarak, bilgilerini pekiştirdiler. İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Nihat Kaymak da  Sadettin Özyazıcı’ya teşekkür ederek, bu tür eğitimlerini önemsediklerini söyledi. Kaymak, zabıtanın, vatandaş ile belediye arasında köprü görevi gördüğüne işaret ederek, “Zabıta Müdürlüğü olarak İzmit halkının en kaliteli, en hijyenik ve en sağlıklı hizmeti alabilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Müdürlük olarak bu ve buna benzer eğitimler alarak; hizmet kalitemizi en üst seviyelere çekmek istiyoruz” diye konuştu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817