Zafer Bayramı Çoşkusu Manuş Baba İle Gölcük'ü Sardı

 

Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği Manuş Baba konseri, Gölcük’te 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu zirveye çıkardı. Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen konserde; çoğunluğu genç, on binlerce kişi konser öncesinde alanı doldurdu. Çevre ilçelerden de çok sayıda vatandaşın geldiği konserde, sahneye çıkan Manuş Baba, söylediği birbirinden güzel şarkıları ile Zafer Bayramı coşkusunu dinleyenlerine doyasıya yaşattı.

 

BAŞKAN SEZER SAHNEDEN TEŞEKKÜR ETTİ

Konserde sahneye çıkarak Manuş Baba’ya çiçek takdim eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Manuş Baba konseriyle; Büyük Zaferin 100. yıl dönümünde unutulmaz bir zafer coşkusu yaşadık. Anıtpark'ı tamamen dolduran özellikle gençlerimize ve hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

CEP TELEFONLARI İLE GÖRSEL ŞOV YAPTILAR

Yaklaşık iki saat süren konserde, alanda boş yer bırakmayan on binlerce kişi, Manuşl Baba’nın şarkılarına eşlik etti. Konser alanında dinleyicilerin zaman cep telefonlarının ışıklarını yakarak şarkı dinledikleri anlarda renkli görüntüler oluştu.

 

MANUŞ BABA GÖLCÜKLÜLER’İN COŞKUSUNA HAYRAN KALDI

İlk Kez Gölcük’te konser vermenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Manuş Baba ise konserin sonunda hayran kaldığı Gölcüklüler’e teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817