ZAFER BAYRAMI DERİNCE’DE COŞKUYLA KUTLANDI.
 Tören Kaymakamlık’ta yapıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nün 94. yıldönümü Derince İlçe Kaymakamlığı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Coşku içerisinde geçen törene, Kocaeli Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Şenol Şahin, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları, askeri erkan, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, Derince’deki resmi kurumların temsilcileri, gaziler, mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütleri katıldı.

 

Protokol katılımcıların bayramını kutladı

Tören, Kocaeli Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Şenol Şahin’in Derince Kaymakamlığı’ndaki Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden tören günün anlam ve önemi dolayısıyla okunan şiir ve konuşmayla son buldu. Programın ardından Vali Yardımcısı Kara, Başkan Bulut ve Garnizon Komutanı Şahin Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen tebrikat törenine katılarak katılımcıların bayramlarını kutladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817