ZAFER KALBİNE YENİLDİ

Körfez Belediyesi Yarımca Kültür Merkezi’nde çalışan ve ilçede geniş bir kesim tarafından sevilen Zafer Göğdemir (31) evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Ahmet YARAR

Körfez Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır görev yapan Zafer Göğdemir(31) evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Körfez’de herkes tarafından tanınan Nurettin Göğdemir’in oğlu olan talihsiz genç iddialar göre şöyle kalp krizi geçirdi;” Yakalandığı grip hastalığından bir süredir evde istirahat eden Zafer Göğdemir’in durumu iyiye gidiyordu. Baba Nurettin Göğdemir namaz kılmak için camiye gitti ancak döndüğünde oğlunu hareketsiz bedeniyle karşılaştı. Acılı baba hemen ambulası aradı. Olay yerine gelen ambulans ekipleri Zafer Göğdemir’in vefat ettiğini bildirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murti 11 yıl önce

allah rahmet eylesin saf ve temiz bir insandı mekanı cennet olsun.

banner2817