Zafer Turnuvasında, zafer gibi sonuç

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Uluslararası Zafer Kupası Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yapıldı. 30 Ağustos-01 Eylül 2013 tarihleri arasında Sakarya'da düzenlenen AzerbaycanUkrayna ile 15 ilden 33 kulüp ve toplamda 589 sporcunun katıldığı uluslararası Zafer Kupası judo müsabakalarına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor damgasını vurdu.

50 MADALYA ALDILAR

Türkiye’de marka kulüp olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Sakarya’daki turnuvaya ismini yazdırdı. 96 Judocuyla turnuvaya katılan mavi beyazlı minikler, antrenörlerinin gözetiminde tatamide başarılı bir performans çizdi. 589 sporcunun katıldığı Zafer Kupasında, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü 11 Altın, 12 Gümüş, 27 bronz madalya ile toplamda 50 madalya alarak takım halinde birinci oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817