Zanburkan; “Denizlerimizi Turizm Amaçlı da Kullanmalıyız”

Sohbette; ilimizin tanıtımı için denizlerimizi turizm amaçlı da kullanmalıyız mesajı verildi.

 

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, Başkan Yardımcısı Can Özgülenç ve Doğu Marmara Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Sadi Vatan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’ı yerinde ziyaret etti. Tanışma ve bilgi alışverişinde gerçekleşen buluşmada denizlerimizin turizm amaçlı değerlendirilmesi konuşuldu.

DENİZ SEVGİSİ KAZANDIRMAK

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Deniz Ticaret Odası iş birliğinde birlikte yürütmeyi düşündükleri projeler için; gençlerimize deniz sevgisini kazandırmak, su sporlarına yöneltmek ve aynı zamanda turizm amaçlı sportif faaliyetler yaparak, ilimizin tanıtımına katkı sunmak amacıyla denizlerimizden daha çok faydalanmamız gerektiği kararına varıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817