Zavallı hırsız çatıdan düşmüş....
Gölcük İlçesi'nde görevli polis memuru Mehmet Ö.’nün evine hırsızlık yapmak için girmeye çalıştığı iddia edilen İhsan Ç. (31), ev sahibinin fark etmesi üzerine kaçarken çatıda aralarında başlayan boğuşma esnasında terastan aşağıya düşerek ağır yaralandı. İddialara göre Kavaklı Mahallesi 95. Sokak’ta oturan Mehmet Ö., evin teras katından sesler duyunca yukarı çıktı. Polisi gören hırsız ise apartmanın çatı katına kaçtı.
 
ÇATIDAN DÜŞTÜ
Polisin evi olduğunu bilmeyen hırsız terastan polis memuru Mehmet Ö.'nün evine girmeye çalıştı. Çıkan sesleri duyan polis memuru hemen çatıya çıktı. Mehmet Ö., hırsızı etkisiz hale getirmek istediği sırada hırsız İhsan Ç., çıkarttığı bıçağı polis memuruna doğru salladı ve elinden yaralandı. İhsan Ç. ise terastan sarkıp üçüncü kat balkonuna inerek kaçmak istedi. Bir anlık dengesini kaybetmesi sonrası İhsan Ç. boşluğa düştü.
 
DURUMU AĞIR
Sesler üzerine olay yerine gelen çevredekiler hemen polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Ekipler, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan İhsan Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, . Gölcük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Olay Yeri İnceleme Bürosu'nda görevli olan polis memuru Mehmet Ö.’nün önemli bir durumu olmadığı öğrenildi 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817