Zehir Tacirlerine baskın:15 gözaltı
Geçtiğimiz Salı günü İzmit, Kartepe ve Derince`de Kozluk Mahallesi, Gültepe Mahallesi ve Dere boğazı mevkiinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alına şahıslarla birlikte 2 kilo esrar, bin adet extacy hap ve 100 paket bonzai adlı uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahıslar emniyette biten işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınanlar arasında İzmit’te esnaflık yapan tanınmış simalar da bulunuyor. Şahısların çoğunu İstanbul’dan temin ettikleri maddeleri ilimizde bulunan gece kulüpleri ve eğlence mekânlarında sattıkları öğrenildi. Aynı gruba yapılan operasyonda daha önce de 5 kişinin daha tutukladığı öğrenildi.

Yapılan operasyonun ardından gözaltına alınan torbacı diye tabir edilen şahısların isimleri şöyle: S.D., O.A., T.S., S.H., M.K., H.S., N.A., Y.A., M.E.Y., S.K., K.Ç., O.D., G.G., D.Ç., G.A.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817