Zehir tacirlerine büyük darbe: 30 gözaltı
 Kocaeli Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 30 kişi gözaltına alınırken çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Alınan bilgiye göre Körfez İliptepe’de bulunan bir gruba İstanbul’dan uyuşturucu madde temin ettiği öne sürülen M.Ş.C. isimli şahıs, yaklaşık 1 yıl önce Nevşehir’de düzenlenen operasyonda gözaltına alınmış, evinde yapılan aramada ise bin 100 adet uyuşturucu hap ele geçirilmişti. Şahsın yakalanmasının ardından jandarma ekipleri Körfez’de uyuşturucu madde ticareti yapan grubu takibe aldı. Yaklaşık 1 yıldır takip edilen gruba yönelik yapılan teknik ve fiziki takibini ardından operasyon için düğmeye basıldı.

 

Öğrencileri zehirleyeceklerdi
Körfez İlimtepe mevkiinde 30 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyona 150 jandarmanın yanı sıra polis ekipleri de destek verdi. Belirlenen adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda bonzai, esrar ve 2 adet otomatik pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyonlarda çete lideri olduğu iddia edilen V.Ç. ile birlikte toplam 30 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere jandarma komutanlığına götürülürken zanlıların uyuşturucu maddelerini genellikle okul önlerinde öğrencilere sattıkları iddia edildi. Zanlıların jandarma komutanlığında tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817